perjantai 11. toukokuuta 2012

Kiintokalusteiden asennus

Eilen 10.5 alkoi talomme kiintokalusteiden asennus, joka kestänee arviolta 5 työpäivää. Tulee olemaan mielenkiintoista seurata asennusta, koska esim. keittiöön kalusteet tuovat huoneen lopullisen ulkoasun esiin. Talon visuaalinen ilme paljastuu kun kalusteet ovat paikoillaan.

Kaikki kiintokalusteet, mukaan lukien keittiön kalusteet tilasimme Aallon kalusteelta Iistä. Kilpailutimme 4 kalustefirmaa, ja päädyimme valintaamme pääasiassa siksi, että myyjä/suunnittelija on hyvä ystävämme, mutta myös siksi, että hinta-laatu suhde oli kohdillaan.

Kaikissa makuuhuoneissa on kiinteät vaatekaapit lasi-/peililiukuovin. Keittiössä on liesi/uunisaareke. Keittiön ala-osa on musta, samoin kuin työtasot. Työtasojen alle tulee pelkästään vetolaatioita, lukuunottamatta integroitua astianpesukonetta ja kulmakaapin karuselliä. Keittiön yläosa on valkoinen. Keittiön yläkaapit ovat melkoisen kevyet ja reilun 70cm korkeat. Keveyttä korostaa niiden valkoinen väri ja vetimettömyys. Pinnat ovat korkeakiiltoiset, lukuun ottamatta työtasoa, joka on matta. Korkeakiiltoinen työtaso oli aluksi suunnitelmissa, mutta sen alttius naarmuuntua muutti suunntelmia. Kodinkoneet ovat teräksen väriset.
Eteisen vaatekaappi

Khh:n kalustoa

Keittiön kaapistoa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti